NLP Practitioner

NIEUWE VORM: “NLP in klein comité”

Het afgelopen jaar ben ik gaan werken met nieuwe werkvormen. Kleinschalig, persoonlijk en nog meer afgestemd op de vraag en de leerdoelen:
“NLP in klein comité”
Met een kleine groep deelnemers aan de slag met de technieken, vaardigheden en inzichten van NLP. Optimaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen, uiteraard conform de certificering van de ABNLP. Na afloop heb je dus een officieel erkend diploma.

Het nieuwe practitioner programma kent tenminste twee ‘werkvelddagen’. Je gaat dan aan de slag met NLP-technieken in je dagelijkse praktijk. Je doet dat aan de hand van een vraagstuk of een leerdoel dat voor jou centraal staat bij deze opleiding. Bijvoorbeeld verdieping in je coachingsvaardigheden als leidinggevenden of je vaardigheid als adviseur om doelen scherp te krijgen. De opleiding wordt hierdoor direct toepasbaar en nog meer praktijkgericht

Data bijeenkomsten 2020:

        In mei zal er weer een groep van start gaan. De exacte data worden in overleg met de deelnemers bepaald. De bijeenkomsten zijn blokken van 2 of 3 dagen achter elkaar. In november/december zal het laatste blok zijn.

Tijden:  10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie: Aarle-Rixtel 

Kosten:  € 2495,00   Vanwege de CRKBO registratie is het vrijgesteld van btw.

Een  arrangement van koffie/thee en een lunch, zijn uiteraard inbegrepen. Ook de lesmaterialen en de testing zijn inbegrepen.

Voor degenen die willen overnachten zijn er verschillende mogelijkheden in de nabije omgeving. Dit is niet inbegrepen in de kosten.

Voor het begin van de opleiding is er een intakegesprek omdat ik het belangrijk vind jouw wensen en verwachtingen te vernemen. 

 

Wil je meer informatie of wil je inschrijven? Klik hier!


Terug naar hoofdmenu

Wat is NLP?

Meer informatie over NLP en de opleiding.