Ik ben mijn hindernisbaan

Heb je enig idee hoe je jezelf saboteert, wanneer je stiekem negatieve dingen over jezelf denkt als:

  • Ik kan het niet
  • Ik stel niet zoveel voor
  • Ik doe het niet goed genoeg
  • Ik ben waardeloos
  • Ik ben dom, stom
  • Etc….

 

Wat gebeurt er bij jou, wanneer je een compliment krijgt? Kun je deze als een cadeau ontvangen en uitpakken? Bevestigt het wat je van binnen ook over jezelf denkt? Of…relativeer je het en maak je het minder? Is het niet van buiten, dan van binnen? Voel je error, alsof je het bijna niet kunt geloven?

De lat steeds hoger leggen, overcompenseren, allemaal ballen in de lucht houden en nog steeds is het niet goed genoeg….

En dan….weet je dat je dit echt kunt oplossen? Dat er meerdere methodieken zijn om hier voor eens en altijd mee te stoppen? Om al deze gedachten die jou belemmeren om te zetten in neutrale of positieve grondgedachten?

Hoe zou jij je tot jezelf en een ander verhouden, wanneer je juist positief naar jezelf kijkt en al die belemmeringen hebt omgezet in helpende overtuigingen?

Het bijzondere is, dat je er meteen mee kunt beginnen. We zullen je laten zien dat het theoretisch en wetenschappelijk bewezen is, dat vanuit verschillende hoeken hier onderzoek naar is gedaan en dat het onomstotelijk bewezen is, dat het écht kan.

En het is nog leuk ook!

Wat kunnen wij je bieden?

Het worden ontzettend leuke, actieve, effectieve dagen waarin je dan weer spelenderwijs, dan weer intensief aan alle kanten en lagen van jezelf gaat werken. Je ruimt zaken op, je gooit weg wat je niet meer kunt of wilt gebruiken  en je leert je eigenheid te zien, te accepteren en vooral te waarderen.

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je en vooral wie wil je zijn? Je gaat je eigen antwoorden vinden en dan krijg je een heleboel handvatten om het ook waar te maken!

Algemene informatie en data


De training duurt 3 dagen met twee weken tussen de bijeenkomsten. Je kunt jouw vaardigheden en inzichten toepassen in de praktijk.  

We beginnen de dagen om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur. 

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 10 deelnemers


Locatie:  Antropia in Driebergen (tegenover NS station)

Kosten:   € 1250,00   Deze training is vrijgesteld van btw.

Arangement van koffie/thee en lunch zijn inbegrepen. 


Wil je meer informatie of inschrijven? Klik hier!


terug naar vorige pagina