Ik zie, ik zie, wat ik niet zie

Hoe kan het dat je als volwassene nog steeds uit balans kunt raken om, in je eigen of andermans ogen, de kleinste dingen?

Hoe kan het dat je als volwassene verdrietig of boos kunt zijn en nauwelijks begrijpt waar dat vandaan komt?

Hoe kan het dat je vergeten bent om kind te zijn? Hoe was je als kind? Waar werd jij blij van? En hoe werd jij gezien?

Wanneer voel jij je stevig op de grond staan met je hoofd omhoog en je schouders recht? En wanneer juist het tegenovergestelde?

Waar heb jij nog wat te halen?

Hoe denk jij over jezelf? Wat gebeurt van binnen wanneer je een compliment krijgt? Heb je ze goed voor de gek gehouden of bevestigt het wat je van binnen ook over jezelf denkt?

Weet jij eigenlijk wat je overtuigingen zijn? Van welke heb je last, als vervelende en zeurende stemmen in je hoofd? En welke steunen je en maken je sterk?

Waar ben je goed in? Wat houdt jou tegen? Welke kwaliteiten ken je van jezelf? En welke ben je eigenlijk vergeten en zijn onzichtbaar aanwezig?

Hoe komt het dat je met de ene persoon zo gemakkelijk kunt communiceren, samenwerken en omgaan? En dat je anderen liever niet te dichtbij hebt?

Hoe kom jij over op een ander? En klopt dat met hoe je van binnen bent?

Waar word je ontzettend enthousiast van? Waar doe je het überhaupt voor?

Vaak ben je je eigen hindernisbaan…

GROEI en WIN-WIN

Wanneer je jezelf in een of meerdere zinnen van hierboven herkent, dan wordt het tijd de beste versie van jezelf te gaan leren kennen. Speels, met heel veel leuke oefeningen, in een veilige omgeving waar alles mag en kan.

Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van jezelf en je gaat ervaren hoeveel invloed je hebt om ‘zo ben ik nu eenmaal’ om te zetten in ‘dit is wie ik wil zijn’.

Je zult ervaren dat, hoe je je van binnen voelt, je uitstraalt naar een ander toe.  De ander reageert vaak meer op die onderlaag en gaat voorbij aan de woorden.

We gaan aan de slag met je eigen zelfbeeld. Letterlijk reflecteren en de ruis eruit halen. Wanneer je als persoon groeit en je steeds meer ‘jezelf’ kunt zijn, heeft dit een positieve invloed op je omgeving, je gedrag, je ontwikkeling, je overtuigingen, je kwaliteiten en je drijfveren. En dat heeft weer effect op jou in alle rollen die je hebt, dus zowel privé als professioneel. Win-Win!

 

Wat kunnen wij je bieden?

Het worden ontzettend leuke, actieve, effectieve dagen waarin je dan weer spelenderwijs, dan weer intensief aan alle kanten en lagen van jezelf gaat werken. Je ruimt zaken op, je gooit weg wat je niet meer kunt of wilt gebruiken  en je leert je eigenheid te zien, te accepteren en vooral te waarderen.

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je en vooral wie wil je zijn? Je gaat je eigen antwoorden vinden en dan krijg je een heleboel handvatten om het ook waar te maken!

Algemene informatie en data

De training duurt 3 dagen met twee weken tussen de bijeenkomsten. Je kunt jouw vaardigheden en inzichten toepassen en toetsen in de praktijk.  

We beginnen de dagen om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur. 

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 10 deelnemers


Locatie:  Antropia in Driebergen (tegenover NS station)

Kosten:   € 1250,00   Deze training is vrijgesteld van btw.

Arangement van koffie/thee en lunch zijn inbegrepen. 


Wil je meer informatie of inschrijven? Klik hier!


terug naar vorige pagina